Agenda

Solucions per a la gestió de l’aigua al sector carni en l’actual context de sequera

  • Dia: 13th of July

  • Hora: 9:30 CET

  • Lloc: CT BETA (Ctra de Roda, 70. Vic)

Actualment, les conques internes de Catalunya es troben en un 30% (19 de juny) de la seva capacitat i, en concret, 11 unitats d’explotació estan en estat d’excepcionalitat, 3 amb alerta i 1 en prealerta. En l’actual context de sequera, la Generalitat de Catalunya va aprovar i posar en marxa el pla de sequera.

Aquest pla estableix restriccions d’aigua per a diferents usos, en el cas dels usos industrials, cal reduir el consum d’aigua un 15% en estat d’alerta i, un 25% en estat d’excepcionalitat. Les pluges dels últims dies han ajudat, però ni de bon tros per recuperar el 100% les reserves d’aigua, de manera que la sequera segueix present a Catalunya i amb riscos associats per a qualsevol empresa de cara als propers mesos.

Aa jornada “Solucions per la gestió de l’aigua al sector carni en l’actual context de sequera” es tractaran solucions tecnològiques i casos d’èxit que s’han dut a terme per reduir el consum d’aigua a les indústries del sector carni, i s’explicarà com poden afectar aquestes restriccions i com afrontar un possible pla d’estalvi en el context de sequera actual.

Més informació i registre aquí!

cwp innovacc